1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

VOORHOOFD

Behandel uw voorhoofdrimpels
De horizontale rimpels op het voorhoofd kunnen diep of minder diep zijn en ontstaan bij het ouder worden door het veelvuldig gebruik van de voorhoofdspieren. De rimpels op het voorhoofd verzachten wij met Botuline Toxine waardoor de voorhoofdsspieren ontspannen en de huid kan herstellen. Bijkomend voordeel is dat veel mensen die aan spanningshoofdpijn lijden hier veel baat bij blijken te hebben.

FRONS

Verzacht uw fronsrimpel met Botox
De fronsrimpel is de rimpel tussen uw ogen, op uw voorhoofd. Deze fronsrimpel zorgt voor de ‘bozige’ uitstraling en kan u ouder laten lijken dan u bent. De fronsrimpel kan na verloop van tijd door herhaaldelijk of permanente samentrekking dieper worden.

Deze rimpel wordt verzacht met Botuline Toxine. In sommige gevallen (als de rimpel statisch/blijvend is) wordt er gekozen voor een combinatie van Botuline Toxine voor verzachting en een filler voor het gewenste resultaat. Behandeling in een vroeg stadium zorgt voor voorkoming van statische diepe rimpelvorming in een later stadium. Bijkomend voordeel is dat veel mensen die aan spanningshoofdpijn lijden hier veel baat bij blijken te hebben.

OOGLIDCORRECTIE

Corrigeer uw hangende oogleden
Een huidoverschot van de bovenoogleden kan zorgen voor een vermoeide gezichtsuitdrukking. Hierdoor kunt u er ouder uitzien dan u in werkelijkheid bent. In extreme gevallen kunnen hangende bovenoogleden het zicht belemmeren. Meestal komt dit voor bij het ouder worden, maar jongere mensen kunnen er ook last van hebben.

Bij een ooglidcorrectie verwijdert de chirurg uiterst precies de overtollige hoeveelheid huid. De ingreep geschiedt onder plaatselijke verdoving. De nieuwste hechttechniek zorgt voor een snelle genezing zonder opvallend litteken naderhand.

Voor meer informatie over het behandelen van uw rimpels of voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de klantendesk van Medic Cosmetic Clinics via 06-24 223 458 of via 0181-699584. Wij informeren u graag!

KIN

De kin is een gebied waarbij verschillende problemen kunnen spelen. Soms is de huid zeer gerimpeld (peau d’orrange). Dit is relatief simpel te behandelen met Botuline Toxine. Een ander regelmatig voorkomend probleem is dat de kin, bekeken vanaf profiel, iets naar binnen staat. Sommige mensen zeggen dan dat de kin lengte mist. De kin kan dan ook iets aangezet worden met Radiesse. Dit wordt soms, op advies van de behandelaar, gecombineerd met Botuline Toxine om dit proces te helpen.

KRAAIENPOOTJES

Behandel uw kraaienpootjes met Botox
Het bekende verschijnsel kraaienpootjes zijn de kleine rimpeltjes aan de zijkant van uw ogen. Deze rimpels ontstaan door gewone huidveroudering of het herhaaldelijk samentrekken van de oogspieren. Naar mate u ouder wordt, bevat de huid minder elastine waardoor de rimpeltjes rondom uw ogen scherper worden. Om weer een frisse en jonge uitstraling te krijgen, behandelen wij uw kraaienpootjes met Botox, zonder dat de mimiek wordt aangetast. Het resultaat is een zachte uitstraling en een minder vermoeide blik.

JUKBEEN

Het jukbeen is te behandelen met een hyaluronzuur met een dikte geschikt voor volumeherstel. Tevens wordt Radiesse regelmatig hiervoor ingezet. Radiesse is uitermate geschikt voor het herstel van volumeverlies. Radiesse is dan ook een krachtig vulmiddel.

WANGEN

Vul uw wangen op voor een minder ingevallen gezicht
De wangen kunnen, net als andere gebieden in het gezicht, na verloop van tijd volumeverlies gaan tonen. Rondom het 30ste levensjaar neemt het volume in het gezicht geleidelijk af. Dit natuurlijke proces wordt veroorzaakt door het verlies van hyaluronzuur (vochtbinding), elasticiteit, collageen en vetweefsel. Vaak zien we ook dat personen die (met name na hun 40ste) gewicht hebben verloren of en zware tijd hebben doorgemaakt versneld volumeverlies gaan tonen. Helaas is het een feit dat volume niet meer optimaal terugkomt als het eenmaal verloren is.

De wangen en het gebied bij de jukbeenderen kunnen prachtig worden gevuld met fillers (bijvoorbeeld met de topmerken Radiesse of Stylage). Tijdens een kosteloos informatief consult zal de cosmetisch arts u informeren met welke behandeling het gewenste resultaat behaald kan worden. Regelmatig zien wij dat niet het volledige verlies gecompenseerd hoeft te worden. Vaak volstaat de behandeling van alleen de storende lijnen die de ongewenste uitstraling veroorzaken. Uw cosmetisch arts zal u tijdens een persoonlijk consult uitgebreid informeren over een passende behandeling met het beste resultaat.

KAAK- EN KINLIJN

De kaaklijn kan vaak onderbroken raken wanneer de huid door slapte iets gaat hangen ter hoogte van de kaaklijn. Het gevolg is dat er visueel een soort ‘hamsterwang’ ontstaat. In de praktijk kan met een filler de onderbreking gevuld worden waardoor de kaaklijn weer hersteld wordt tot één lijn. De kinlijn is bij sommige personen een hele diepe half ronde  lijn op de kin, onder de onderlip. Soms kan het hierdoor lijken alsof de kin omhoog staat. Deze lijn is te verzachten, zodat de halve maanlijn onder de kin, die voor een negatieve  uitdrukking zorg, wordt verzacht.

MARIONETLIJNEN

Behandel uw marionetlijnen met injectables
De marionetlijn is een van de meest voorkomende indicaties voor een behandeling met injectables. Bijna ieder persoon ontwikkelt deze schuine plooien, uitgaande van de mondhoeken naar de onderkant van de kin en kaak. Veel mensen hebben hier enige moeite mee omdat dit vaak het ‘oma’-effect geeft. De marionetlijnen kunnen ook eerder verschijnen als personen veel gewicht verliezen.

De marionetlijnen zijn goed te behandelen met fillers. Afhankelijk van de diepte en vorm zal de arts u informeren over welke fillerbehandeling bij u het mooiste resultaat geeft. De marionetlijnen zijn prachtig te behandelen en deze fillerbehandeling wordt als zeer dankbaar ervaren. Het geeft een directe verzachting en daarmee ook direct een frisse uitstraling.

NEUS-LIPPENLIJN

Verzacht uw neus-lippenlijn met filler injectables
Een dieper wordende neus-lippenlijn, in medische termen de naso-labiaalplooi, is een veel voorkomende indicatie voor een fillerbehandeling. De neus-lippenlijn wordt na verloop van tijd steeds dieper. Een belangrijke oorzaak voor het ontstaan van deze lijnen is volumeverlies op het jukbeen en verlies van elasticiteit in het bindweefsel. Een opvallende neus-lippenlijn veroorzaakt vaak een treurige uitstraling.

De neus-lippenlijn is zeer goed te verzachten met fillers. Na de behandeling ziet u direct resultaat en ongeveer twee weken na de behandeling is het gewenste effect optimaal.

BOVENLIPLIJNEN

Verzacht uw rokerslijnen
De bovenliplijnen, in de volksmond beter bekend als de ‘rokerslijnen’, zijn de lijnen op de bovenlip die verticaal staan ten opzichte op de liprand. Deze lijnen werden in het verleden vaak de ‘rokerslijnen’ genoemd omdat de lijnen meer voorkomen bij rokers dan bij niet-rokers. Echter kan iedereen deze lijnen ontwikkelen.

De bovenliplijnen kunnen verzacht worden met hyaluronzuren. Hiervoor worden de lijnen stuk voor stuk oppervlakkig gevuld met een dunne hyaluronzuur. Bij deze behandeling is het vaak prettig om het gebied bij de lippen door middel van een verdovingszalf te verdoven.

Daarnaast maakt Medic Cosmetic Clinics gebruik van een nieuwe behandelmethode genaamd PDO-draadlift. PDO (polydioxanon) -draden zijn oplosbare hechtdraden en ze zorgen voor huidverstrakking en/of een subtiel liftend effect. De cosmetisch arts informeert u graag over deze allernieuwste anti-age behandeling.